wil jij naar 
Frankrijk?

Droom jij er al een tijdje van om in Frankrijk een tweede huis te hebben? Of om er te wonen? Of ben je binnenkort zelfs van plan om te gaan emigreren naar Frankrijk?

Je bent niet de enige: tienduizenden Nederlanders onderzoeken jaarlijks de mogelijkheden voor een vakantiehuis of verhuisplannen. Maar wat komt daar allemaal bij kijken?

Persoonlijk advies voor iedereen die in Frankrijk een tweede huis wil kopen, wil emigreren of wil ondernemen in Frankrijk

Een nieuw huis kopen is voor veel mensen een spannende gebeurtenis, maar helemaal als dat huis ook nog in het buitenland staat. Frankrijk heeft immers zijn eigen wetten, regels, gewoonten en een andere taal.. 
Als dat nieuwe huis kopen óók nog eens betekent dat je gaat verhuizen naar Frankrijk, komt er natuurlijk nog meer bij kijken. Bovendien moet je dan ook op zoek naar werk of ga je een bedrijf starten, wat ook net even anders gaat dan in Nederland.

Wil jij :

✓ Een tweede huis in Frankrijk kopen?
✓ Emigreren naar Frankrijk?
✓ Werken in Frankrijk?
✓ Ondernemen in Frankrijk?
✓ Antwoord op Frans juridisch gebied?
✓ Antwoord op Frans financieel gebied?
✓ Antwoord op Frans administratief gebied?
✓ Begeleiding bij het waarmaken van je droom in Frankrijk?
✓ Ervaringsverhalen horen van anderen die je voor gingen?
✓ Ander advies in Frankrijk?
✓ En wil jij…

onafhankelijk en deskundig advies op basis van je persoonlijke situatie zodat jij je droom zonder zorgen kunt waarmaken?

Dan helpen wij jou graag! Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

alle artikelen in deze rubriek
It seems we can't find what you're looking for.

Kom je er niet uit? Zou je graag meer informatie willen over emigreren, een tweede huis of werken en ondernemen in Frankrijk?

Neem contact op voor meer informatie

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De meest recente posts